Quentin ongelukkig onderuit in Vledderveen.

Quentin ongelukkig onderuit in Vledderveen.

Wat een mooie trainingsdag had moeten worden met de pitbike op de kartbaan in Vledderveen, liep niet helemaal zoals gepland. Een op het oog onschuldige schuiver had meer gevolgen dan gedacht: een gebroken scheen- en kuitbeen en een enkel uit de kom was het gevolg van deze “crash”.

De ambulance was vrij snel ter plaatse en Quentin werd na de standaardprocedures afgevoerd naar het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal. Diezelfde dag werd hij geopereerd en na een geslaagde operatie en één nachtje blijven werd Quentin op zondag ontslagen uit het ziekenhuis.

Momenteel is Quentin in Assen om te revalideren en naar omstandigheden gaat het goed met de coureur van QRacing56.

De blessure komt op een bijzonder ongelukkig moment daar de planning was om komende donderdag 17 maart af te reizen naar Spanje voor de eerste race van het seizoen in de Moriwaki 250 Junior Cup op het circuit van Alcarras. Deze race moet de gedreven coureur helaas aan zich voorbij laten gaan.

Op basis van medisch advies zal moeten blijken wanneer Quentin verantwoord aan het seizoen kan gaan beginnen. Het eerstvolgende raceweekend vindt begin april plaats in Engeland op het circuit van Silverstone. De hoop is er om daar aan te kunnen sluiten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie